Olika sätt att tjäna pengar på nätet.

Hemsida

Starta en hemsida går snabbt, men tar lång tid om du vill få den bra. När du bygger en hemsida kräver det ofta att du redan har specialkunskaperna och berättar om dem. Om du har något som du vill att folk ska följa är en blogg ett bättre alternativ.

Blogg

En blogg är en enkelt extrainkomst-metod. Du behöver inte från början kunna mycket utan kan starta ifrån noll och växa tillsammans med bloggen. Gratis blogg är det enkelt att skaffa genom populära bloggverktyg och sen är det bara att skriva om något som läsarna intresserar sig för och sprida bloggen.

Undersökningar

Det finns tiotals undersökningsföretag som betalar dig för varje undersökning du gör. Du kan böra tjäna pengar direkt med denna metoden och det krävs inga förkunskaper. För att tjäna maximalt på denna metoden är det bra att vara med på flera sidor samt att du är snabb på svara på frågorna.

Läsa e-post

Ta emot nyhetsbrev och tjäna pengar på detta. Du tjänar inte så mycket per mail, men då det går snabbt att läsa och du kan ta emot många e-mails kan detta snabbt ge relativt mycket pengar.

E-postadresser

Om du kan få tag på e-postadresser som används är detta något som kan ge mycket pengar. Du kan skicka ut reklam till dessa personers adresser vilket kan ge runt 100 kr e-post / månad. Det kräver att du har tillåtelse av personen att skicka ut reklam. Det finns platser där du kan köpa e-postadresser men du kan även samla in det genom en hemsida, blogg eller fråga dina vänner.

Write a comment:
*

Your email address will not be published.